Lifestyle Sport

Een skateboard speciaal gemaakt voor vrouwen die altijd al op Ryan Gosling hebben willen ‘rijden’

Ryan Gosling Skateboard

Het uit Montreal afkomstige street-wear label Dime presenteert in samenwerking met Alltimers een hilarisch Ryan Gosling skateboard deck. Naar eigen zeggen is het skateboard deck “het eerste speciale vrouwen skateboard ooit gemaakt”. Het skateboard deck bestaat niet alleen uit Ryan Gosling zijn hoofd maar ook zijn ‘fijne’ contouren zijn verwerkt in het deck. Het Dime x Alltimers “Ryan Gosling” skateboard deck zal vanaf 15 juli verkrijgbaar zijn via Dime.

Check onderstaande Instagram video waarin Dime het vrouwvriendelijke skateboard deck op een hilarische manier aankondigt:

Dime and Alltimers bring you the first ever board designed specifically for girls to ride 💁

Een video die is geplaatst door Dime (@dimemtl) op

You Might Also Like