Arts Films Travel

Deze adembenemende korte video geschoten in 4K laat je zien hoe magisch Ijsland kan zijn

Als onderdeel van hun studie Audiovisual Media aan de Stuttgart Media University, hebben twee jonge Duitse filmmakers deze prachtige 7 minuten-durende mini-documentaire over Ijsland geschoten. De korte video belicht in prachtige 4K opnames de meest magische plekken van het eiland. De jonge filmmakers leggen uit dat ze als onderdeel van hun studieproject 14 dagen hebben doorgebracht verspreid over 19 verschillende locaties Ijsland en dus in deze korte periode alle beelden moesten schieten. “Het was ons doel om een magische video te schieten en de prachtige landschappen en natuur die Ijsland rijk is te belichten.” Bekijk de video hierboven en vergeet niet om de kwaliteit van de video op 4K te zetten als je in het bezit bent van een Retina beeldscherm.

You Might Also Like