Footwear Style

IN DETAIL: Stampd x PUMA Desert Storm R698

Streetwear label Stampd en sportmerk PUMA slaan de handen ineen voor een eerste samenwerking. Proefkonijn in deze groene collabo is de Desert Storm R698—een iconisch model uit de PUMA stal. De Desert Storm R698 is daarnaast nog voorzien van PUMA’s Trinomic dempende voetenbed—een ontwerp wat in 1989 het licht zag en bestaat uit een zeshoekige-systeem in de zool die de belasting op de voet verlicht. Fijne details vinden we terug in het gebruik van 3M-reflectie materiaal en premium stoffen als zacht nubuck leer en Stampd’s seizoens-visuals op de hiel van de schoen.

De Stampd x PUMA Desert Storm R698 is vanaf 27 juni verkrijgbaar bij geselecteerde premium retailers waaronder Baskèts en Concrete in Nederland en Hunting&Collecting, Reservoir Shop en Dope in België.

 

You Might Also Like