Architecture Design

Deze zelfgemaakte design boomhut zal je volledig versteld doen staan

Professioneel nomaad Foster Huntington staat bekend om zijn onorthodoxe wijze van self-marketing voor zijn idyllische en vergankelijke levenswijze. De avonturier baarde de afgelopen jaren veel opzien op het Internet met zijn extravagante en avontuurlijke lifestyle. De online faam heeft Huntington zeker geen windeieren gelegd: zijn Instagram account telt momenteel een ‘kleine’ 973 duizend volgers. Voor zijn laatste project getiteld “The Cinder Cone”, wist Huntington—samen met enkele vrienden die bekend zijn met houtbewerking—een architectonisch hoogstandje te realiseren met als resultaat twee zeer luxe boomhutten welke beide van alle gemakken voorzien zijn. The Cinder Cone is verdeeld over twee boomhutten welke in verbinding staan door middel van een houten loopbrug. Naast de twee boomhutten, bestaan het project ook uit een mini-skatebaan, een hot tub en een compleet groen electriciteitsnet.

Het complete bouwproces heeft Huntington vastgelegd op camera met meer dan duizend foto’s en uren aan videomateriaal. Dit zal vervolgens worden gebundeld—samen met de bouwtekeningen van het boomhuis—en verkocht gaan worden via crowdfunding platform Kickstarter. Check de video hieronder voor een volledig beeld van “The Cinder Cone”.

The Cinder Cone from Farm League on Vimeo.

You Might Also Like