Gadgets Tech

De Reverse Strap geeft jouw Apple Watch straks 12 uur extra batterijduur

Enkele dagen na de presentatie van de langverwachte Apple Watch eerder dit jaar, berichtte de media niet alleen over het prachtige design van deze smartwatch maar ook over de zeer kleine batterij capaciteit van het digitale klokje. Tech accessoires start-up Reverse Strap springt hier slim op in met de introductie van een extern polsbandje voor de Apple Watch. Dit polsbandje is ontworpen met maar 1 doel voor ogen: er voor zorgen dat de batterij van jouw Apple Watch straks langer meegaat, of nog beter gezegd: er voor zorgen dat jouw Apple Watch gewoon 2 dagen mee kan zonder hem eerst opnieuw op te hoeven laden. Het bandje is ideaal voor mensen die veel reizen of simpelweg niet vaak in de buurt van een stopcontact zijn. Wanneer het horlogebandje opgeladen is, verlengt deze de batterijduur van het slimme horloge tot 30 uur. Volgens Apple gaat de Apple Watch gemiddeld zo’n 18 uur mee op één oplaadbeurt. De Reverse Strap is vanaf november 2015 voor een kleine €250 verkrijgbaar via de website van de Amerikaanse accessoires maker.

You Might Also Like