Arts Films

De ‘oude generatie’ vertelt over de betekenis en geschiedenis achter hun tattoos in deze korte documentaire

Dat tattoos van alle tijden zijn is onderhand wel algemeen bekend. Vaak zit er een betekenis achter, maar vaak ook niet. Tattoos zijn anno 2015 onderdeel van het straatbeeld: beroemdheden, topvoetballers en zelfs politici worden steeds vaker gespot met deze permanente lichaamversiersels. Een verhaal achter een tattoo is niet ongewoon, dit is dan ook het onderwerp van deze prachtige korte documentaire getiteld “You Won’t Regret That Tattoo” waarin Amerikanen uit de ‘oude generatie’ uitleggen waarom ze zichzelf hebben laten tatoeëren. Er word gesproken over het zetten van de eerste tattoo tot aan de het moment van spijt, wat meerendeel van de geinterviewde eigenlijk nooit heeft gehad. Een indrukwekkende korte documentaire en een must-see voor iedereen met of zonder tattoos.

You Might Also Like