Arts Print

Kanye West is ‘s werelds meest invloedrijke persoon volgens TIME

kanye west time 100

Het gerenommeerde Amerikaanse magazine Time heeft zijn nieuwe lijst met de 100 meest invloedrijke personen ter wereld bekendgemaakt. Er zijn vijf categorieën: titanen, pioniers, artiesten, leiders en iconen. Onder de ‘titanen’ rekent Time onder meer zanger en producer Kanye West en tv-persoonlijkheid Kim Kardashian. Kanye West siert dit jaar cover als meest invloedrijke persoon ter wereld. Maar ook figuren zoals Janet Yellen, de voorzitster van de Amerikaanse centrale bank, Apple-CEO Tim Cook of de 31-jarige miljardair Elizabeth Holmes belandden in deze categorie. Bij ons minder bekende ‘titanen’ zijnChanda Kochhar, CEO van de op een na grootste bank van India, en acteur en internetondernemer Reid Hoffman. Bekijk hier de volledige lijst van de 100 meest invloedrijke personen ter wereld.

You Might Also Like