Retail Style

Chanel lanceert Europese webwinkel in 2016

Chanel webwinkel 2016

Het Franse luxe modehuis Chanel heeft aangekondigd eind 2016 een webwinkel te willen openen. Het luxemerk heeft altijd geroepen geen e-commerce kanaal te willen starten vanwege de minder sterke luxebeleving online. Na eerdere online successen van concurreten als Louis Vuitton, Hermès en Gucci, probeert waagt Chanel zich nu ook aan een e-commerce avontuur. In een interview met WWD beaamd Chanel-president Bruno Pavlosky het verlangen voor de lancering van een Chanel webwinkel. Deze uitspraak staat in groot contrast met een eerder citaat van Pavlosky in 2013. De Chanel-preses beweerde toentertijd dat “..mode draait om kleding” en dat je “..mode moet je kunnen zien en voelen om te begrijpen”. Het is afwachten op de eerste grote online stap van huize Chanel.

You Might Also Like