Style

Amsterdam kleurt Indigo blauw tijdens de Amsterdam Denim Days 2015

Amsterdam Denim Days 2015

Voor de liefhebbers van Indigo blauw en alles wat met denim te maken heeft is er ook dit jaar weer een editie van de Amsterdam Denim Days. Van 13 tot en met 18 april kleurt Amsterdam Indigo blauw, tijdens de 2e editie van Amsterdam Denim Days, hét festival voor denim aficionado’s. Nederland staat internationaal bekend om haar grote denim merken, denk hierbij aan G-Star RAW, Denham, Scotch & Soda en Kuyichi.

Naast het invite only business programma Kingpins Show en het seminar ‘Kingpins 2029, Transformers’, zijn er diverse events toegankelijk voor publiek. Het City Center programma vindt de hele week plaats op verschillende (winkel)locaties in de stad. Daarnaast is er op 17 & 18 april het denimfestival Blueprint dat wordt georganiseerd op het Westergasterrein. Met onder andere leading denim labels, bijzondere workshops, exclusieve denim items & exposities, bands & dj’s, food & drinks.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april kan iedere denim liefhebber zijn of haar hart ophalen tijdens het Blueprint festival op het Westergasterrein (Zuiveringshal, Machinegebouw en buitenterrein). Het Blueprint festival is onderdeel van de Amsterdam Denim Days en is vrij toegankelijk. Meer informatie vindt je op de website van Amsterdam Denim Days.

 

You Might Also Like