Music Tracks

Luister: Kanye West – Awesome

Download Kanye West - Awesome

Vandaag lekte een anonieme internetgebruiker een nieuwe track uit van Kanye West zijn aankomende studioalbum So Help Me God. Het nummer heet “Awesome” en is waarschijnlijk een ode aan zijn vrouw Kim Kardashian-West. Het nummer is geen muzikaal hoogstandje van de rapper maar heeft wel een boodschap. Het nummer is naast een tikkeltje liefkozend ook een beetje grappig. Teksten als “you’re so awesome, you don’t need to listen to your manager, you way to hot for them to handle ya” refereren uiteraard naar vrouwlief Kim Kardashian en pleonasme’s als “..cause baby I’m awesome, also, I’m also awesome, also” laten zien dat we het nummer met een korreltje zout moeten nemen.

Update 17:35: Critici menen te weten dat “Awesome” niet op Kanye’s nieuwe studioalbum beland.

You Might Also Like