Entertainment Movies

Bekijk hier de eerste trailer voor de nieuwe James Bond film SPECTRE

Afgelopen nacht werd de eerste trailer van de nieuwe Bondfilm ‘SPECTRE’ gelanceerd. In de trailer zien we Bond teruggaan in het verleden van de Britse geheime dienst MI6, zijn voorgaande tegenstanders en natuurlijk zichzelf. Een geheimzinnige en toch wat cryptische boodschap uit Bond zijn verleden leidt tot de ontdekking van een lugubere organisatie welke luistert naar de naam SPECTRE. Aan Bond de taak om deze organisatie bloot te leggen en te vernietigen. In deze nieuwe Bond-film zien we ook Ralph Fiennes de rol van ‘M’ op zich nemenβ€”welke in de film een belangrijke speelt om de dienst levend te houden door een politiek machtspel. SPECTRE verschijnt later dit jaar op het witte doek.

You Might Also Like