Gadgets Tech

Met dit prototype van de Tesla app voor Apple Watch bedien je je auto vanaf je pols

Ondanks het feit dat de langverwachte Apple Watch pas in April op de markt komt, zijn er al enkele ontwikkelaars die een werkend concept hebben laten zien van hun Apple Watch apps. Één van die ontwikkelaars is Eleks. Het bedrijf heeft namelijk de officiële Tesla-app ontwikkelt en geeft met behulp van een prototype video ons een kijkje in wat applicatie allemaal biedt voor eigenaars van een Tesla Model S. Eleks gebruikte de WatchKit van Apple waarmee ontwikkelaars apps kunnen creëeren, maar het bedrijf zei dat de WatchKit ernstige beperkingen heeft. Je hebt namelijk geen toegang tot de Apple Watch accelerometer en de gyroscoop. Je kan ook niet aan de Taptic Engine of de ingebouwde luidspreker of microfoon. Het resultaat van het prototype is overigens op z’n zachtst gezegd ‘futuristisch’ te noemen.

You Might Also Like