Food Lifestyle

Dit bolletje ijs genaamd “Black Diamond” kost $800 en komt natuurlijk uit Dubai

Black Diamond icecream 800 dollars per scoop from Dubai

Gigantische wolkenkrabbers, marmeren straten, super-deluxe shoppingcenters en met goud afgewerkte limousines: Dubai is een stad overladen met rijkdom en luxe. Sinds vandaag is Dubai een nieuw luxe record rijker: het land verkoopt namelijk sinds kort het duurste bolletje ijs ter wereld. Je betaald voor een bolletje “Black Diamond” maar liefst $800 USD per bol, wat neerkomt op een kleine €721 EUR.  Het ijs is te koop bij het onlangs geopende Scoopi Cafe. Nu vraag jij je waarschijnlijk af: Hoe het komt dat dit ijs zo duur is? Het antwoord is simpel: er is absoluut verre van bezuinigd op de ingrediënten van het speciale ijs. De beste vanillestokjes worden overgevlogen vanuit het Afrikaanse eiland Madagascar, de saffraan komt uit beroemde Iraanse saffraan velden en de truffel uit de bergketens in Noord-Italië. Om het ijsje geheel in stijl af te maken, wordt het ijsje afgetopt met een royale hoeveelheid eetbare 23-karaat goudsnippers en wordt het geserveerd in een Versace ijsbakje inclusief zilveren ijslepel.

You Might Also Like