Entertainment Television

Game of Thrones Season 5 Trailer

Game of Thrones is niet alleen als serie zeer spraakmakend, maar vooral ook als product. Onlangs werd bekend gemaakt dat de TV serie wekelijks in de Amerikaanse IMAX bioscopen zal gaan worden getoond, een heuse primeur. Gisteren werd de nieuwste trailer gepresenteerd in een Amerikaanse IMAX bioscoop en natuurlijk was er een bezoeker die deze trailer stiekem opnam om het vervolgens op YouTube te plaatsen. De trailer eindigt met een gesprek tussen Lord Varys en Tyrion. “De Seven Kingdoms heeft een leider nodig die door miljoenen geliefd is, een sterk leger en de juiste familienaam”, aldus Varys. Tyrion vraagt vervolgens waar ze die man gaan vinden, waarop Varys antwoordt: “Wie heeft het over een man?” Hieropvolgend komt er een korte flits van Daenerys Targaryen.

You Might Also Like