Footwear Style

CLOT x adidas Originals by 84-Lab 2015 Superstar 80s “KZKLOT”

Designer Kazuki Kuraishi en het in Hong Kong gevestigde CLOT, bundelen hun krachten voor deze unieke “KZKLOT” uitvoering van adidas Originals haar Superstar 80s sneaker De“KZKLOT” is gehuld in een camouflage jasje van mesh met een grove textuur. Klassieke details vind je in de wit rubberen toecap en de befaamde driestreep welke in dit geval is gemaakt van zwart leder. De adidas Trefoil op de hiel van de schoen geeft de schoen de authentieke adidas look. De “KZKLOT” uitvoering maakt deel uit van de eerder aangekondigde adidas Originals by 84-Lab collectie. De adidas Originals by 84-Lab x CLOT 2015 Superstar 80s “KZKLOT” is verkrijgbaar bij een select aantal retailers waaronder de Britse webshop END.

You Might Also Like