Industry Insider Music

Deze twee uur-durende “Yeezus” Tour guerrilla film maakt je lekker voor Kanye’s volgende optreden

Kanye West zijn langverwachte Yeezus tour werd afgelopen jaar wereldwijd geroemd om zijn visuele hoogstandjes, de show was een echte ervaring voor liefhebbers van architectonische hoogstandjes en bombastische visuals. Niet alleen de muziek van Kanye drong door tot de honderd duizenden fans, maar vooral ook de visuele boodschap die Kanye met zijn Yeezus tour wist over te brengen. De 23-jarige John Colandra wist met zijn eigen amateur beelden, beelden die hij op YouTube vond en officieel HD materiaal van promoclips, een twee uur-durende film te produceren waarbij de complete Yeezus tour aan bod komt, inclusief de gehele tracklist en alle visuele hoogstandjes van Virgil Abloh & co (DONDA). Eerder dit jaar annuleerde de rap-artiest zijn Yeezus tour optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome om “productionele redenen”.

You Might Also Like