Retail Style

Britse sneaker boutique size? opent dit weekend haar winkel in Amsterdam met een deadstock sale

Na Frankrijk breidt Size? nu ook uit in Nederland met een fonkelnieuwe winkel in de Amsterdamse Kalverstraat. Dit weekend opent de Britse sneaker boutique haar Amsterdamse vestiging aan de dure Kalverstraat. Om de opening te vieren zullen in de stadien tallen ‘Size? Cubes’ verstopt zijn, waarmee bezoekers 20% korting krijgen op hun eerste aankoop. Speciaal voor deze unieke gelegenheid brengt Size? een aantal oude releases mee voor de opening, zogenaamde daadstocks: schoenen die nergens meer in de winkel staan en inmiddels alleen nog voor grote bedragen verkrijgbaar zijn bij resellers op platformen als eBay. Uiteraard mag elke klant slechts 1 paar deadstock sneakers kopen. Het gaat onder andere om de volgende modellen:

Nike Air Max 90 Hyperfuse Independence Day (alle drie colorways)
Nike Lebron X EXT Black Suede
Nike Air Huarache White
Nike Lunar Flyknit Chukka Black/Neo-Turquoise
New Balance x Sneaker Freaker 998 ‘Tassie Devil’
New Balance x Staple 577 ‘Black Pigeon’
New Balance x Size? 577 ‘Estates pack’ (beide colorways)

Size? Amsterdam
Kalverstraat 128
1012 PK Amsterdam

You Might Also Like