Gadgets Partnered Story Tech

Audio-streamen over je eigen Wi-Fi-netwerk met Bose SoundTouch Series II

De komst van Spotify in 2011 was een echte game-changer voor de hedendaagse muziekindustrie. Tegenwoordig luisteren we onze muziek on-the-go of gewoonweg draadloos in onze huiskamers. Geen moeilijk gedoe met kabels en kasten vol CD’s, een muziekbibliotheek van meer dan 10 miljoen tracks en een goed geordende playlist is waar wij het anno 2014 mee doen. Audiomerk Bose speelt hier slim op in met een prachtig nieuwe productlijn genaamd SoundTouch Series II.  SoundTouch™ is een nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen over jouw eigen Wi-Fi-netwerk. De producten uit deze vernieuwde Bose productlijn maken rechtstreeks verbinding met je favoriete internetradiozenders en diensten voor gestreamde muziek, zoals Spotify en Deezer. Met helder en rijk geluid en drie vernieuwde varianten, heeft Bose voor elke (huis)kamer, tuin en zelfs draagbaar een passend formaat. Alle producten beschikken overigens over AirPlay waardoor je makkelijk vanaf je Apple-devices kunt streamen naar je Bose-systeem – inclusief een goed gedesignde app voor al je smartdevices waarmee je jouw eigen Bose SoundTouch Series II product kunt besturen. Alle modellen uit de Bose SoundTouch Series II zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Het ‘instapmodel’ is al verkrijgbaar voor €399,95. Klik hier voor een overzicht van alle Bose SoundTouch Series II producten.

You Might Also Like