Art Arts

NYMag vraagt 57 vrouwen hun eigen borsten te tekenen inclusief één zin uitleg

Het New Yorkse magazine The Cut vroeg onlangs aan 57 vrouwen – in leeftijd variërend van 17 tot en met 70 jaar oud – om hun eigen borsten te tekenen inclusief één zin waarbij ze vertellen wat ze van hun borsten vinden. Het mini-project had als doel om mensen meer bewust te maken over het feit hoe vrouwen met de hedendaagse beauty-standards omgaan en de “moeite die ze moeten doen om deze zogenaamde beauty-standard te behalen”. Het magazine vroeg vrouwen op de meest normale locaties om hun borsten te tekenen; van café’s tot stranden tot Starbucks-vestigingen. Het resultaat is enigzins grappig, maar zeker ook intrigerend. Klik hier voor het hele artikel inclusief alle 57 tekeningen via NYMag

Fotografie: NYMag

You Might Also Like