Gadgets Mobile Tech

Kleine recyclebare batterijen voor je smartphone die je na gebruik kunt weggooien

Dit weekend won designer Tsung Chih-Hsien de prestigieuze Red Dot Design Award voor Design Concept met zijn ontwerp voor kleine recyclebare batterijen voor smartphones. De batterijen luisteren naar de naam “Mini Power” en komen in verschillende maten โ€“ afhankelijk van hoeveel uur extra batterij je nodig hebt: twee, vier tot zelfs zes uur. Je kunt de batterijen gebruiken tot ze leeg zijn, waarna je ze kunt recyclen. De batterijen zijn namelijk biologisch afbreekbaar wat betekend dat je ze gewoon weg kunt gooien zonder schuldgevoel. Wanneer de Mini Power’s van Tsung Chih-Hsien op de markt komen is nog niet ย helemaal bekend, al zal de designer een proefbatch van 5000 stuks vanaf januari 2015 aanbieden via Amazon.

You Might Also Like