Entertainment Movies

Trailer: The Judge – een prachtige drama met Robert Downey Jr. in de hoofdrol

The Judge is de nieuwste film van Oscar-genomineerde Robert Downey Jr. en Oscar-winnaar Robert Duvall. In The Judge speelt Robert Downey Jr. de advocaat Hank Palmer. Hij keert terug naar zijn geboortedorp als zijn vader, de plaatselijke rechter met wie hij ruzie heeft, wordt verdacht van moord. Hank gaat op zoek naar de waarheid en al doende worden de banden met zijn familie hersteld. Volgens Downey Jr. zelf was dit de rol die hij altijd al wilde spelen: “Het duurde alleen 49 jaar,” twitterde de ster met enig zelfspot. De trailer van de nieuwe film is zeer vermakelijk en laat zien dat naast een flinke portie drama de film ook beschikt over een veelvoud aan komische momenten, wat vooral te danken is dankzij de invulling van Robert Downey Jr. zijn karakter. The Judge is vanaf vrijdag 10 oktober te zien in de Nederlandse bioscoop.

This article is sponsored by Warner Bros.

You Might Also Like