Footwear Style

Een voorproefje van Nike’s Women 2015 Spring Flyknit Collection

Vers van de pers zijn deze prachtige foto’s van Nike’s nieuwe Woman 2015 Spring Flyknit Collection. Tijdens de Nike Women Innovation Summit presenteerde Nike op geheel eigenzinnige wijze een aantal prominente modellen uit de Flyknit stal welke speciaal zijn ontworpen voor de vrouwelijke fans. Belangrijke modellen uit deze collectie zijn onder meer de Nike Roshe Run Flyknit en de Flyknit Lunar 3, welke beide vanaf februari 2015 verkrijgbaar zullen zijn in vrouwvriendelijke maten. Behalve twee vrouwelijke remakes presenteert Nike ook de Free Flyknit 4.0 en 5.0 in een nieuwe kleurrijke uitvoering waarbij de 4.0 een geweven jasje krijgt end e 5.0 een zigzag-patroon. Bovendien wordt Nike’s nieuwe paradepaardje onder de runners, de Zoom Air Agility, ook uitgebracht in een Flyknit uitvoering inclusief het opvallende Zoom Air dempingssysteem ddie terug te vinden is de zool van de schoen. Alle modellen zullen tussen 5 en 12 februari 2015 verkrijgbaar zijn bij een select aaantal NSW retailers waaronder 290sqm en natuurlijk bij de Nike Store in Amsterdam.

fotografie: Brandon Shigeta/HYPEBEAST

You Might Also Like