Home Lifestyle

Concepts 2014 Fall/Winter Home Goods Collection

De in Boston gevestigde sneakerstore Concepts staat synoniem voor krachtige samenwerkingen, maar de retailer van exclusief schoeisel ontpopt zich de laatste jaren ook als een gevestigd merk in de verzadigde sneaker scene. Naast een self-branded mini-capsule collectie bestaande uit shirts, caps en sweaters presenteert het merk net op tijd voor de gure winterdagen, een prachtige Home Goods Collection bestaande uit artisane zeepblokken en geurende glas kaarsen. Concepts is Concepts niet als ook deze 2014 Fall/Winter Home Goods Collectie niet tot stand is gekomen zonder hulp van bevriende merken. Zo hebben design connoisseurs ACEITE en Sierra Hotel beiden hun steentje bijgedragen aan de tot standkoming van de Concepts 2014 F/W Home Goods Collection.

You Might Also Like