Tech

Instagram lanceert nieuwe Snapchat-concurrent genaamd Bolt

Photo-sharing dienst Instagram heeft een nieuwe foto-app uitgebracht met de naam Bolt. Deze nieuwe app is vergelijkbaar met Snapchat, want ook hiermee zijn foto’s na ontvangst niet op te slaan. Bolt focust zich vooral op gebruiksgemak en snelheid, doordat de knop die je gebruikt om de foto te schieten gezichten toont van je vrienden. Door er op te tikken maak je de foto én stuur je hem direct naar een vriend. Je hoeft dus niet eerst een foto te maken en te kiezen om deze te delen, door een lange lijst aan contacten scrollen om de juiste persoon te vinden, om hem dán pas te kunnen verzenden. De app is momenteel enkel te downloaden en te gebruiken door smartphone gebruikers uit Singapore, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Meer informatie over Bolt vind je hier.

You Might Also Like