Featured Lifestyle Partnered Story Travel

Heineken daagt jou uit: “Open de fles, open de stad!” – De hotspots van Amsterdam

Wereldwijd trekken er steeds meer mensen richting de grote stad en dat is niet zonder reden: wie zich in een grote stad bevindt, waant zich in een ware smeltkroes vol nieuwe ervaringen en mysterieuze nieuwe ontdekkingen. Wat dacht je van steden als New York City, Londen of Shanghai? Stuk voor stuk gigantische steden met een eigen gezicht waar de stad 24/7 leeft en de nieuwste trends ontstaan. Gelukkig hoef je niet perse naar de andere kant voor de wereld voor een goed stadsavontuur. Al is Nederland nog zo’n klein kikkerlandje, er zijn altijd wel weer plekken waarvan jij nog niet wist dat het überhaupt bestond en waar het eigenlijk wel gebeurt! Daarom neemt Heineken jou samen met een echte stadskenner mee naar verschillende Nederlandse steden, om de echte pareltjes eens even onder het vergrootglas te leggen. De eerste Nederlandse stad in deze reeks is natuurlijk onze hoofdstad: Amsterdam. Rapper Sef, geboren en getogen in de hoofdstad, verrast twee nietsvermoedende jongens – niet wetende wat hun te wachten staat – en neemt ze mee naar de hipste, nieuwste maar ook gekste plekken van Amsterdam. Maar Heineken is Heineken niet als het merk de twee jongens een beetje uitdaagt: met behulp van business cards en speciale wachtwoorden moeten ze deze locaties zelf vinden en ontdekken. Elke locatie herbergt verrassingen waarbij de jongens worden getest op hun vindingrijkheid, spontaniteit of stalen zenuwen. Bij elke stap leren zie niet alleen een nieuwe kant van Amsterdam zien, ze ontwikkelen zich ook langzaam tot echte Man of the World. Na al deze avonturen beleefd te hebben en locaties te hebben gezien, komt de climax wanneer ze Sef ontmoeten in backstage Paradiso. Dit is de meest memorabele avond uit die ze ooit in Amsterdam hebben meegemaakt. Nu rest alleen nog de vraag: Welke stad is de volgende? Open de fles, Open de stad. Laat je inspireren en ga zelf ook op ontdekking in jouw eigen stad! Of koop de speciale City edition: Op deze speciale flessen zit tevens een rode dop met daarop een unieke code. Met elke code maken Heineken drinkers kans op het winnen van een uniek stedenavontuur in één van deze wereldsteden. En niet zomaar een reis! In 72 uur zie je de stad op een manier waarop geen enkele toerist de stad ziet. Kom je op de plekken die voor anderen verborgen blijven. En maak je dingen mee die nooit meer mee zult maken. Oftewel, een avontuur om nooit meer te vergeten.

Ontdek hier alle hotspots in jouw stad.

You Might Also Like