Design Industrial Design

De alarmwekker die ‘s ochtends verse koffie voor je maakt

Joshua Renouf heeft speciaal voor de liefhebbers van koffie op de vroege morgen, een speciale alarmwekker ontworpen die een vers kopje koffie brouwt tijdens het afgaan van je alarm. Getiteld “The Barisieur”, maakt dit apparaat niet alleen een heerlijk warm kopje koffie, het vervangt ook nog eens het vervelende geluid van je iPhone wekker door de metalen balletjes die bijna hypnotisch tegen elkaar botsen door de inductiefuntie van het apparaat. Tevens stimuleert het apparaat jou in het voorbereiden van een zogenaamd ‘pre-bed ritual’ – iets wat je slaap patroon kan verbeteren. Dit pre-bed ritual bestaat uit het klaarzetten van je koffiekop onder het apparaat en het apparaat voorzien van verse koffiebonen. Jammer genoeg is de The Barisieur nog niet verkrijgbaar voor consumenten. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van Joshua Renouf.

You Might Also Like