Featured Food Lifestyle

Sponsored: Jude Law schittert in korte film “The Gentleman’s Wager”

In wat gezien kan worden als dé meest extravagante weddenschap tussen twee heren, presenteert Johnnie Walker Blue Label – in samenwerking met topacteurs Jude Law en Giancarlo Giannini – een adembenemende  korte film waarin de heren opzoek gaan naar de ultieme ervaring, zelfs als je al bent voorzien van alle luxes in de wereld. De video speelt zich af op de prachtige Britse Maagdeneilanden en vertelt het verhaal tussen twee über rijke gentleman’s, die samen op zoek gaan naar de meest extreme gentlemen’s experience. Zonder het gebruik van moderne  technologie, supersnelle raceauto’s of state-of-the-art mega yachten, vertalen de heren het gevoel van de klassieke gentleman.

In de korte film komt uiteraard het paradepaardje van Johnnie Walker terug: Johnnie Walker Blue Label: de topwhisky van Walker. Deze whisky stelt de norm, met ontelbaar veel aroma lagen uit handmatige geselecteerde, zeldzame vaten vanuit alle Schotse regio’s. De aroma’s worden beïnvloed door de rook van de westkust en de rijke, zoetere whisky’s van de oostkust. De rook van deze overheerlijke whisky is afkomstig van de unieke, inmiddels gesloten distilleerderij Port Ellen en is krachtig, traag en vol. Hij ontwikkelt zich langzamer, maar heeft een ongekende diepgang. Johnnie Walker Blue Label staat identiek aan klassieke luxe en is bij uitstek dé grote man onder de whisky’s. Geïnteresseerd in de stijl van deze twee eigenaardige gentlemens? De complete outfit van beide heren is online verkrijgbaar bij Mr. Porter.

this article is sponsored by Johnnie Walker Blue Label

You Might Also Like