Food Lifestyle Sponsored

Een blinde test om nooit te vergeten op Ibiza met Monte Scroppino

Wat krijg je als je een heerlijk Italiaans sprankelend drankje laat begeleiden door vier wonderschone dames op een even wonderschoon eiland in de mediterrane? Alles wat je gaat zien in de bovenstaande video. Vier mannen krijgen op Ibiza een opwindende ‘blind tasting’ voor hun kiezen waarin de mannen en het drankje Monte Scroppino centraal staan.  Niet doen, daar geloven de makers van Monte Scroppino niet in, daarom zeggen ze dan ook: Don’t Do Don’t. De reden dat ze niet geloven in niet doen is dat niet doen de vijand is van doen. Niet doen weerhoudt je ervan om actie te nemen, niet doen stopt je als je in beweging bent. Als niet doen je levenshouding is, bestel dan vooral geen Monte Scroppino. De ijskoude cocktail op basis van een eeuwenoud Venetiaans recept met de lekkerste wodka, sprankelende wijn en het romigste citroenijs.

Wat is Monte Scroppino?
Het drankje wordt gemaakt met een sorbet van citroenijs met wodka of grappa, al is de variant met Italiaanse mousserende witte wijn (prosecco) veruit bekender. In plaats van limoen- of citroenijs wordt ook wel vanille-ijs of met de Italiaanse likeur limoncello gebruikt. Het drankje wordt geserveerd in hoge glazen, bijvoorbeeld een flute (ook wel bekend als “champagneglas”).

You Might Also Like