Tech

Bekijk de Apple “Stickers” Commercial voor de Macbook Air

Apple debuteerde deze week haar eerste Macbook Air commercial die speciaal gericht is op de jonge doelgroep van het technologie merk. In de commercial is de laatste versie van de MacBook Air te zien, volgeplakt met allerlei stickers in verschillende ontwerpen en van veelal street culture merken waaronder Supreme en Undefeated. Misschien zit een van de stickers wel op jouw MacBook of heeft een hipster van de lokale koffiezaak deze op zijn laptop. Voor de liefhebber: zelfs het oude Apple-logo maakt even zijn rentree. Om de commercial wat extra lading te geven strikte de iPhone-maker de talentvolle Schotse producer Hudson Mohawke. Met de dubstep track “Chimes” wordt duidelijk ingespeeld op de jonge doelgroep van het merk.

You Might Also Like