Fashion Style

G-star RAW strikt Brits design talent Aitor Throup als Creatief Consultant

De jonge Britse designer Aitor Throup is vandaag officieel aangesteld als creatief consultant van G-Star Raw. De modeontwerper en kunstenaar gaat het Nederlands denimmerk advies geven over productontwerp, store design, digitale marketing en communicatie strategie. De kunstenaar was eerder al betrokken bij het ontwerp van de Londense flagship store van G-star. Het magazijn van de winkel zit op mezzanine niveau en is volledig gemaakt van glas, waardoor klanten vanuit de winkel naar binnen kunnen kijken; een metafoor voor de transparantie van het merk. De eerste klus voor de jonge Brit zit er inmiddels op:Β  de art direction van G-Star Raw’s lente/zomer 2014 campagne, waar schaakkampioen Magnus Carlsen en model Lily Cole in te zien zijn.

You Might Also Like