Architecture Industry Insider

Dr. Dre koopt voormalig mega landgoed van Tom Brady en Gisele Bundchen

Dr. Dre Mansion 2014

Slechts een jaar na een gigantische verbouwing die meer dan 2 miljoen dollar heeft gekost, verkopen topmodel Gisele Bundchen en haar man, de American Football speler Tom Brady, hun megalomane landhuis in de heuvels van Los Angeles. Het landhuis meet een oppervlakte van meer dan 1737mΒ² en telt 8 grote gastenverblijven inclusief werkkamers en inloopkasten, een prive sportshool, twee zwembaden en een volledige aanbouw met loopbrug. De verkoopprijs staat op $40 miljoen dollar, wat ook de kostprijs was voor het pand voordat Bundchen en Brady het huis kochten. Gelukkig mag dit geen probleem zijn voor Dr. Dre, die volgens Forbes goed is voor meer dan $550 miljoen dollar.

You Might Also Like