Fashion Featured Staff picks Style

Amsterdam Denim Days 2014

Amsterdam Denim Days 2014 Westergas

Deze week debuteert Amsterdam Denim Days op het Westergasterrein in Amsterdam: het event voor liefhebbers van denim. Een must go is het Amsterdam Denim Days initiatief Blueprint, dat op 9 en 10 mei plaatsvindt in de Zuiveringshal van het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.  Denimmerk G-Star Raw toont daar de door Pharrell geregisseerde film ‘RAW for the Oceans’, waarin alles draait om een nieuwe generatie denim ontwikkeld uit gerecycled plastic uit de oceanen. Naast G-Star zijn er nog een groot aantal andere heavyweights uit de denimwereld: zo zal Jeanslabel Denham laten zien dat denim naar tijd alleen maar mooier wordt met de expositie ‘Better with Age: Denham x Butcher of Blue’. Behalve exposities zijn er ook een groot aantal customization mogelijkheden zoals de Pepe Jeans Custom Studio, waar je je eigen jeans kunt personaliseren met unieke details en komt Scotch & Soda met een toffe photobooth waar je jezelf in je eigen denimsetting kunt laten fotograferen. Behalve Blueprint, is er ook genoeg te doen in het stadscentrum van Amsterdam. Zo doen bekende jeans en denimwinkels mee met speciale acties. Voor het complete programma en tickets voor de Amsterdam Denim Days en Blueprint: amsterdamdenimdays.com

 

You Might Also Like