Footwear Style

Liberty x Nike 2014 Roshe Run Pack

Het Londense luxe warenhuis Liberty, wat vooral bekend is om haar kleurrijke textiel prints en patronen, slaat de handen ineen met sportmerk Nike voor wat alweer de zesde samenwerking in vijf jaar tijd is. Ook dit jaar omarmd het Amerikaanse sportmerk de vrolijke en bombastische prints van de Londense textiel connaisseurs.Β De schoen verschijnt in twee uitvoeringen: een voor mannen en een voor vrouwen. Beide modellen hebben een canvas toebox welke is verfraait met een charmante floral print. Saillaint detail zijn de van touw geweven veters, welke een authentiek gevoel doen uitstralen. Naast de twee Roshe Run modellen, ontwierp het Londense Liberty ook een Air Max 1, Air Max 90 en Blazer High. Beide modellen zijn sinds 7 april exclusief verkrijgbaar bij Liberty London, een select aantal Nike retailers krijgen een maand later de primeur.

 

 

You Might Also Like