Sponsored Sport

Sponsored: #AllTimeGreats Cristiano Ronaldo en Pelé aan boord van een Emirates A380

Emirates Airline heeft Cristiano Ronaldo weten te strikken als nieuwste ambassadeur van de luchtvaartmaatschappij. Samen met Braziliaanse voetbalheld Péle, die al langer ambassadeur is voor Emirates, stelen beide voetballers de show aan boord van een Emirates A380 vliegtuig.  In de nieuwe campagne van Emirates stappen de twee voetballers samen met hun fans aan boord van een A380, het vlaggenschip van de luchtvaartmaatschappij en tevens de crème de la crème onder de vliegtuigen. Zo beschikt de A380 over een heuse on-board lounge waar je even uit je stoel kan komen om te relaxen of wandelingetje te maken. In de video laten de Braziliaanse oud-voetballer en de Portugese sterspeler zien dat er anno 2014 geen barrieres meer bestaan tussen fans en hun favoriete voetballer. De aankondiging van de nieuwe Global Ambassador komt 74 dagen voordat ’s werelds meest bekeken sportevenement begint in Pelé’s geboorteland, Brazilië. Ronaldo, die twee keer benoemd is tot FIFA Player of the Year en speelt voor het door Emirates gesponsorde Real Madrid, zal zijn nationale team naar Zuid-Amerika leiden. Welke van de twee voetballers is jouw favoriet? Laat het ons weten op Twitter met hashtag  #AllTimeGreatsJaarlijks is Emirates betrokken bij meer dan 200 sportevenementen waar fans en klanten exclusieve ervaringen delen. Als officiële FIFA Partner heeft Emirates zich sinds januari 2014 beziggehouden met de FIFA Women’s World Cup, de FIFA U20 en U17 World Cup en de FIFA World Cup, waaronder het komende WK in Brazilië. Met dagelijkse vluchten van Dubai naar Rio de Janeiro en São Paulo verwacht Emirates dit jaar meer dan 18.000 passagiers te vervoeren voor een bezoek aan het WK in Brazilië. Wat vind jij van de video? Deel je mening via Twitter en Facebook met hashtag #AllTimeGreats

this article is sponsored by Emirates

You Might Also Like