Design Industrial Design

Mon Oncle Portable Grill by RS Barcelona

De zomer staat voor de deur, en dus ook de wekelijkse BBQ sessie in het park. De designers van het in Barcelona gevestigde RS Barcelona hebben speciaal voor deze BBQ-friendly zomermaanden een design grill ontworpen welke luistert naar de naam “Mon Oncle”. Mon Oncle is een draagbare barbecue inclusief vintage-stijl koffer. De draagbare grill beschikt over geperforeerde luchtgaten aan alle kanten van de RVS behuizing en is afgewerkt met ronde hoeken en vuurvaste verf. Ondanks het relatief gezien kleine formaat van de grill, is de de grill krachtig en zorgen de ventilatiegaatjes voor voldoende lucht toevoer zodat je geen last heb van oververhitting of snel aangebrande burgers. De Mon Oncle verschijnt in hemelsblauw, pistacchio groen of staalgrijs. Kies jouw eigen Mon Oncle hier.

You Might Also Like