Films Photography

Fotograaf Nick Meek voor Sony’s nieuwe 4K campagne

Sony staat erom bekend dat men bij het Japanse bedrijf goed geld uitgeeft aan marketing, wat dan ook regelmatig resulteert in mooie commercials. Ook deze uit Groot-Brittannië afkomstige reclame voor 4K-televisie’s is daar een uitstekend voorbeeld van. De slapende Irazú vulkaan in Costa Rica werd gevuld met acht miljoen felgekleurde bloemblaadjes, die vervolgens met gigantische ventilatoren en luchtkannonen over de omgeving werden verspreid. En geloof het of niet, er is geen gebruik gemaakt van VFX. De HD-modus is ten zeerste aan te bevelen. Voor de campagne zijn meer dan 2,5 miljoen bloemblaadjes gebruikt, welke in slechts twee weken tijd zijn verzameld op het eiland. Naast een prachtige video schoot fotograaf Nick Mee ook nog een beeldschone fotoreportage van de commercial, welke je hier kunt vinden.

You Might Also Like