Footwear

Filling Pieces 2014 Spring/Summer Collection

Het Amsterdamse label Filling Pieces presenteerde eerder al een lookbook met de eerste sneakers uit de lente- en zomercollectie, vandaag zijn daar acht nieuwe uitvoeringen bijgekomen. Onder deze acht nieuwe looks bevinden zich onder andere de bekende modellen van Filling Pieces: Low Top, High Top, Desert Boot en de Mountain Cut runner. Alle modellen verschijnen in verschillende kleuren en maten en komen met een passend prijskaartje. Naast de bekende glad lederen buitekant, zijn de modellen ook uitgerust met diverse kleurenmotiefjes en patronen waaronder een olifant patroon en een speciaal met de handgemaakt gerimpeld ledereffect wat gemaakt wordt in een kleine fabriek in Frankrijk. Het kleurenpalet is geïnspireerd op het buitenleven in de natuur, iets wat terugkomt in de aardtinten van de schoenen. De nieuwe collectie is binnenkort verkrijgbaar via de online store van Filling Pieces en via de bekende retailers van het merk.

You Might Also Like