Food Partnered Story

Sponsored Story: The Odyssey – In elke man schuilt een legendarische held

In tijden van economische crisis, de digitale era en de alsmaar langende vraag naar (super)helden, is het woord ‘held’ hét gesprek van de dag. Of we het nou over helden hebben tijdens de Olympische Winterspelen, of die verschrikkelijk goede spits van Real Madrid. Is het zijn van een held aan aangeboren talent of is het iets wat in ons allen, als oerman, schuilt en slechts ontdekt moet worden tijdens de meest ludieke momenten? De echte held kent geen angst, stapt niet één maar twee stappen uit zijn comfort-zone, offert zichzelf op voor het grote geheel en cijfert zichzelf weg op momenten dat het écht moet. Maar het hebben van een talent is een belangrijk element in het zijn van een ware held. De één is gewoon heel erg goed in limbodansen terwijl de ander weer een talent heeft in het nonchalant dichtknopen van colberts of gewoon in het openen van een flesje bier op een wel héél bijzondere manier. In elke man schuilt een held met inclusief mysterieus talent. Je hoeft er alleen maar in te geloven en je komt er zelf achter wat jouw talent is.

this article is sponsored by Heineken

You Might Also Like