Industrial Design

PLUMEN kondigt nieuwe duurzame design spaarlamp aan

PLUMEN, het Londense designers collectief wat eerder ‘s werelds eerste duurzame design spaarlamp uitbracht, komt met een waardig vervolg op haar ‘001’ Light Bulb. De ‘002’ is geïnspireerd op het werk van kunstenaars als Henry Moore and Barbara Hepworth en moet het gevoel overbrengen van “het oneindige”. De PLUMEN ‘002’ gloeilamp heeft een maximaal vermogen van 30 watt en is daardoor uitermate geschikt als sfeerlamp. Wie liever voor een gloeilamp gaat die dimbaar is, kiest voor de ‘001’. Het project begeeft zich momenteel in een crowdfunding fase, wat betekend dat mensen die geïnteresseerd zijn in het product, mee kunnen helpen met het meefinancieren van het project. Het merk heeft $20.000 USD nodig om het project te verwezenlijken. Voor meer informatie bekijk je de Kickstarter pagina van PLUMEN.

You Might Also Like