Design Featured Interior Design

Inside: Een kijkje in ‘s werelds duurste appartement in New York City

Gelegen op de top van het beroemde Pierre Hotel in New York, ligt dit markante appartement. Dit penthouse is namelijk het duurste appartement van New York. Met een prijskaartje van $125 miljoen USD, plus servicekosten van $47,000 USD per maand, mag de gelukkige eigenaar zich daarnaast ook nog eens de gelukkige eigenaar noemen van het meest extravagante en duurste appartement in de wereld. Het appartement bestaat uit drie etages (de 41e, 42e en 43e verdieping) en bied een panorama uitzicht op Central Park, The Hudson rivier en Manhattan. Het interieur is volledig geïnspireerd op dat van het vredespaleis in Versaille. Naast vier buiten terassen beschikt het appartement over vijf master bedrooms, zes luxeuse badkamers en vijf werkkamer inclusief openhaard en een uitgebreid gastenverblijf. Het appartement was voorheen eigendom van de beroemde beurshandelaar Martin Zweig die het in 1999 voor ‘slechts’ $21 miljoen USD kocht.

You Might Also Like