Food Lifestyle Travel

Cafe Kitsuné opent vestiging in Parijs

Als waardig vervolg op de succesvolle vestiging in Tokyo, komt het Franse modehuis Kitsuné nu ook met een Café Kitsuné in Parijs. Het café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wat heeft met de kleding van het Franse label of met de muziek van het gelijknamige platenlabel. Het interieur van de nieuwe Parijse vestiging is ontworpen door de oprichters van Kitsuné zelf:  Gildas Loaëc en Masaya Kuroki. Beide heren hebben  in de loop der jaren hun verdienste behaald voor het ontwerpen van zowel uitmuntende mode als voor het ontwerpen van eigenzinnige binnenhuis architectuur. Het café serveert naast koffie ook gebak, verse sappen en andere hartige snacks en is dus de ideale plek om even rustig bij te komen van een heftige shopping spree in de Franse hoofdstad.

Cafe Kitsuné Paris
30 Rue de Montpensier
75001, Paris
France

You Might Also Like