Music Video's Partnered Story

Armin van Buuren x Heineken: “DANCE MORE, DRINK SLOW”

Heineken en DJ Armin Van Buuren bundelen hun krachten in ‘Dance More, Drink Slow’, het nieuwste hoofdstuk in de Enjoy Heineken Responsibly campagne. Met deze campagne laat Heineken op haar eigen manier zien dat wanneer je op een normale manier met alcohol omgaat je meer kan genieten van het moment, het is tevens de eerste keer dat een DJ van zo’n groot kaliber samenwerkt met een bekende bierbrouwer op het gebied van ‘responsible drinking’: het biermerk wilt on samen met Armin van Buuren behoeden op overmatig drankgebruik. In de video zien we de Nederlandse DJ undercover een club naar binnen gaan, om later op het podium de clubgangers te verrassen met een optreden. Als onderdeel van de ‘Dance More, Drink Slow’ campagne hebben Heineken en Armin van Buuren een geheim experiment uitgevoerd. Eén club, twee avonden, hetzelfde aantal mensen, maar een ‘klein verschil’: de DJ. Wanneer zouden er meer mensen bij de bar staan en wanneer zou er meer gedronken worden?

Bekijk hier de video van ‘The Experiment’

De wereldberoemde Nederlandse DJ Armin van Buuren produceerde de track ‘Save My Night’ voor de ‘Dance More, Drink Slow’ campagne. Armin is ambassadeur en hoofdrolspeler in de campagnevideo The Experiment die het belang van verantwoord alcoholgebruik op een inspirerende manier in beeld brengt. De video van “The Experiment” is opgenomen in Miami en geregisseerd door niemand minder dan Philip Andelman die eerder clips schoot voor artiesten als Beyoncé, Lenny Kravitz, Jay Z, John Mayer en Duck sauce. Hoe responsible ga jij om met jouw Heineken? Check #DMDS op Instagram en Twitter.

Bekijk hier de video van Armin van Buuren – ‘Save My Night’


This article is sponsored by Heineken

You Might Also Like