Industry Insider Sponsored

Sponsored Video: firestarters & Discovery Channel belichten ‘DJ van de toekomst’

Firestarters en Discovery Channel presenteren Firestarters The Series: #02 Future Mix. In deze documentaire wordt de relatie verkend tussen mobiele technologie en creativiteit bij muziekmixen. Future Mix maakt deel uit van een reeks van zes korte documentaires die grasduint in de wereld van fotografie, muziek, kunst, film, mode en media. Welke innovators zetten de toon voor een toekomst waarin nieuwe technologieën aan de basis liggen van creatief pionierswerk?

In Future Mix wordt de dj van de toekomst onder de loep gelegd. Software en hardware als tablets maken het meer dan ooit mogelijk om een eigen sound te creëren. Zo introduceerde Native Instruments de Traktor DJ app voor iOS en veranderde daarmee het hele concept van draaien. Veel DJ’s zullen nieuwe technologieën echter pas omarmen als deze echt iets toevoegen aan het mixen.firestarters volgt in deze docu innovators als Joris Voorn, Dave Clarke en Dubfire en brengt een bezoek aan producenten van state-of-the-art apparatuur.

this post is sponsored by Vodafone

You Might Also Like