Movies

Trailer: The Wolf of Wall Street (Trailer II)

De nieuwe film van regisseur Martin Scorsese, ‘The Wolf of Wall Street’, heeft een nieuwe trailer. Ook de releasedatum is bekendgemaakt. De film komt uit op 25 december. In de Nederlandse bioscopen is de film echter pas vanaf 8 januari 2014 te bekijken. De film is gebaseerd op de memoires van voormalig makelaar Jordan Belfort en vertelt het verhaal van een effectenhandelaar die tijdens de jaren 80 weigert mee te werken aan een corruptiezaak in het financieel milieu. De film probeert een beeld te schetsen van hoe excentriek de effectenhandelaren in de jaren 80 leefden: DiCaprio leeft in de film als een ware casanova zonder remmen badend in teveel geld. In de film spelen o.a. Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey en Jonah Hill mee.

You Might Also Like