Movies

Langverwachte Entourage-film verschijnt 2014

Fans van de tv-serie over de avonturen van filmster Vince en zijn vrienden in Hollywood kunnen opgelucht ademhalen. De deal is eindelijk rond, nu de acteurs meer geld krijgen. Het gerucht gaat dat Jeremy Piven, die de gehaaide filmbons Ari Gold speelt, naast een goed salaris ook een percentage van de opbrengst beloofd was. En toen wilde de rest van de cast natuurlijk ook. Adrien Grenier (Vince) en Jerry Ferrara (Turtle) waren degene die het langst de boot hebben afgehouden. Van het verhaal is nog niet heel veel bekend, maar dit schijnt het te worden. In de allerlaaste aflevering (dat was seizoen 8, uitgezonden in 2011) kreeg Ari Gold een telefoontje met een voorstel dat hij niet kon weigeren. Ook al had hij zijn vrouw met zijn hand op zijn hart eeuwige rust beloofd, hij gaat nu toch weer aan de slag in Hollywood. Als baas van een grote filmstudio probeert hij een peperdure Dracula-productie van de grond te krijgen. Natuurlijk speelt daarin zijn favoriete filmster Vince een grote rol. De productie ligt in handen van Mark Wahlberg, en is op dit moment nog zoekende naar een geschikte regisseur. Wordt vervolgd!

You Might Also Like