Food

Joseph Guy biedt jou een echte Guys Night In

In deze tijd van het jaar is er niets lekkerder dan thuis zitten met goede vrienden, goed eten, goede drank en de betere verhalen. Cognac kenner Joseph Guy is het hier helemaal mee eens en nodigt jou daarom bij jezelf thuis uit voor een uitgebreid diner en een serie heerlijke cocktails tijdens hun Guys Night In. Met de Guys Night In wordt er een uitgebreid culinair hoogstandje bij jouw thuisgebracht, jij hoeft alleen nog maar te genieten. Het diner is samengesteld door topkoks en culinaire fijnproevers en verschilt per stad. Het is loei vers en lag maximaal 15 minuten voordat het bij jou thuis word gebracht, nog lekker te pruttelen in de pan. Bij elke bestelling vanaf vier personen krijg je ook nog eens een prachtige lederen briefkoffer met daarin een fles Joseph Guy VSOP, vier stevige cognac glazen en een cocktailset inclusief recepten. Het Guys Night In concept is sinds kort verkrijgbaar in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Omdat wij ook wel geïnteresseerd raakte in dit geniale concept, hebben wij natuurlijk een testcase voor jullie gedaan. Wij kunnen je nu al verklappen dat dit fenomenaal was! Wil je ook je eigen Guys Night In organiseren? Check dan de Guys Night In website.

You Might Also Like