Gaming

Grand Theft Auto V brengt in één dag 600 miljoen euro op

Tussen het moment dat diverse winkels wereldwijd om middernacht op 17 september 2013 hun deuren openden voor de verkoop van Grand Theft Auto V tot het sluiten van de markt op diezelfde dag zorgde Rockstars populaire game voor een totale omzet van ruim 591 miljoen euro, zo meldt MarketWatch van The Wall Street Journal. Reuters wist te melden dat die omzet wijst op tussen de dertien en veertien miljoen verkochte exemplaren van het spel.

Vandaag werd de hype rondom de meest kostbare videogame productie nog maar eens bevestigd. Grand Theft Auto 5 is hard op weg om een verkooprecord voor games te breken. Binnen één dag leverde de vijfde editie van het gewelddadige spel al bijna 600 miljoen euro op. Het huidige record staat op naam van Call of Duty: Black Ops 2. Dit spel haalde binnen twee weken zo’n 750 miljoen binnen. Hoogstwaarschijnlijk breekt het Grand Theft Auto-spel dit record vandaag al. Tussen het moment dat diverse winkels wereldwijd om middernacht op 17 september 2013 hun deuren openden voor de verkoop van Grand Theft Auto V tot het sluiten van de markt op diezelfde dag zorgde Rockstars populaire game voor een totale omzet van ruim 591 miljoen euro, zo meldt MarketWatch van The Wall Street Journal. Reuters wist te melden dat die omzet wijst op tussen de dertien en veertien miljoen verkochte exemplaren van het spel.

You Might Also Like