Gaming

Grand Theft Auto V Gameplay Trailer

Het wachten is over. Rockstar Games heeft zojuist de eerste gameplaybeelden vrijgegeven van Grand Theft Auto V, een van de games waar dit jaar het meest naar uitgekeken wordt. De verhaallijnen van drie personages raken in elkaar verstrengeld en moeten een boeiend gangsterepos uit de doeken doen. Naast de hoofdmissies kan de speler zich verdiepen in een ongezien uitgestrekte wereld met prachtige stranden, ongerepte wildernis en levensechte stadsomgevingen. De game komt met een rits aan mogelijkheden, zo kun je je eigen wagenpark beheren en je auto’s upgraden wat sterk doet denken aan Need for Speed maar kun je ook diepzee duiken, golfen, de wildernis in voor een hike of ordinair premie jagen. Misschien wel de spannendste toevoeging is Grand Theft Auto Online, waarmee GTA een MMORPG genre krijgt toebedeeld. De vijfde editie van misschien wel één van ‘s werelds meest gespeelde games ooit, zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn voor Xbox 360 en Playstation 3. De PC versie laat jammer genoeg nog even op zich wachten. Voor meer trailers ga je naar de website van Rockstar.

You Might Also Like