Fashion

Brooklyn We Go Hard 2013 Fall/Winter Lookbook

Het Parijse kledinglabel BWGH presenteert haar nieuwe collectie voor aankomend herfst/winter seizoen door middel van een ruig en authentiek ogend lookbook. Geïnspireerd door de ruige gebieden in de Schotse hooglanden, presenteert het eigentijdse Parijse label hun meer ingetogen werk. Het lookbook is geheel geschoten met een analoge camera, om de beelden nog meer vintage sfeer te geven. De collectie bestaat uit knitwear, sweaters, shirts en broeken welken allen gemaakt zijn van 100% natuurlijke materialen zoals gewaxt katoen, wol, suède en leder. Bordeaux rood, antraciet en donker blauw reflecteren de kleuren van de wilde Schotse natuur, de diepe bergketens en de ijskoude Noord-Zee. De collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij selecte BWGH boutiekwinkels.

 

You Might Also Like