Tracks

Luister: Jamie xx – Night + Day Mixtape (Berlin)

The xx frontman Jamie xx was onlangs in Berlijn voor zijn mini-tour genaamd “Night + Day”. Naast Lisabon en Berlijn komt natuurlijk ook thuisbasis Londen aan bod. De locaties van Jamie xx zijn “Night + Day” tour zijn op z’n zachtst gezegd ‘uniek’ te noemen. In Berlijn stond de DJ slash producer in het verlaten Spreepark; een oud pretperk wat de sfeer ademt van de koude oorlog en de Berlijnse muur. Red Bull Music Academy heeft de 30 minuten-durende set beschikbaar gesteld voor streaming. In de set komen bekende tracks aan bod van collega’s als Florence and the Machine, the xx, Gil Scott-Heron en Solange. Mocht je morgen enorm graag het Londense event en tevens de tour-finale bij willen wonen? Er zijn nog kaarten.

You Might Also Like